Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Zlatá hokejka v Uherském Hradišti

12.10.2013 00:00

Na Zimním stadionu v Uherském Hradišti śe v sobotu 12. října děly věci a my  jsme díky občanskému sdružení Korunka  Luhačovice mohli být při tom.  V benefičním  utkání HC Olymp Praha a  Korunky Luhačovice jsme  mohli  vidět,  jak se bavit a pomáhat současně.

O dobrou náladu se již před zahájením utkání starala kapela Korunka band v čele s Josefem Náhlovským, na stadionu nás pak přivítala moderátorka Eva Decastelo. Obdivovali jsme hokejové umění hráčů obou týmů  – herců, zpěváků, bývaLých í  i současných  profesionálnchí  sportovců –  Martina Dejdara, Pavla Nového, Jiřího  Mádla, Dominika Haška, Pavla Richtera,  Romana Kresty, Rostislava  Vlacha či Sagvana  Tofiho, kteří  nám dokázali, že se umí nadchnout pro dobrou věc a pobavit sebe i druhé. Mohli jsme vidět hromadné bitky, které zaplnily trestnou lavici, tajili dech při vystoupeních  kaskadérů a obdivovali krasobruslaře.

Nejlepší na všem bylo, že tato show pomohla dobré věci a díky ni bylo možné finančně podpořit dva  mladé lidi, kterým život ztěžuje zdravotní handicap - Vaškovi  Šustkovi a Kristýnce Odložilové, která před začátkem utkání  zazpívala státní hymnu a připravuje se ke studiu na konzervatoři.

Děkujeme Veronice Záhorské a  Korunce za  to, že jsme mohli navštívit toto utkání a přejeme mnoho korunek pro lidi, kteří tuto pomoc potřebují. 

Děti z DD Uherský Ostroh 

Foto: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Zlata_hokejka_Uh._Hradiste_12.10.2013