Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Za vysvědčení v "ohni" a pod vodou...

06.02.2011 18:46

 

Dnes máme něco společného. Ano, pololetní prázdniny, které nám přinesly spoustu radosti i zklamání z vysvědčení a odpočinek od školy. 

Je otázkou pro každého z Vás:  Jak Vás ocení vaši ředitelé nebo ředitelky za vysvědčení? Napiš do komentářů J .  

Možná, že v ostatních dětských domovech se za vysvědčení ani nějak neoceňuje. My však měli štěstí. Vydali jsme do hotelu Synot, kde nás čekalo Wellnes centrum. Pro mnohé z nás to nebylo poprvé, neboť navštěvujeme wellnes celkem pravidelně. Nejen, že jsme si mohli užít menší bazén, 2 whirpoolky, ale také několik druhů saun, kde nechyběla třeba aromatická, finská nebo solná.  

Pro větší děcka to byl také zároveň turistický zážitek, který museli podstoupit, aby vůbec k hotelu ve Starém Městě dorazili. To také potvrdilo pravidlo: ,,Jdi si za svým cílem!‘‘ Rád bych ještě zmínil, že po příjezdu jsme si všichni do jednoho pochutnali na křupavém řízečku a bramborovém salátku a myslím, že chutnalo i těm, co donesli 8 čtyřek.  

K závěru bych však za všechny účastníky upřímně poděkoval za sponzorský dar od Nadace Děti-kultura-sport a hotelu Synot, který nám tento zážitek věnoval a přeji si, abychom si společně uvědomili, že být v DD není jen o tom, něco přijímat, ale také se něco naučit dávat. Naši sponzoři, kteří nás obdarovávají nejen při téhle příležitosti, by pro nás mohli být inspirací a příkladem, až my budeme ,,velcí‘‘.  

Lukáš Kotlár DD Uherský Ostroh