Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Vy rozhodujete, my pomáháme

02.09.2018 00:00

..je motto Nadačního fondu Tesco. V rámci tohoto programu se malí i větší z Dětského domova Uherský Ostroh přihlásili svým projektem k získání grantu. Díky Vám, zákazníkům, kteří nám věnovali žetony, jsme skončili na krásném druhém místě. Můžeme se tak rozjet po hradech zámcích a poznat pro nás ještě nepoznané.

A to byl také začátek spolupráce a pomoci Hypermarketu Tesco v Uherském Hradišti.

Seznámili se s našimi příběhy, zjistili, kde nás „tlačí bota“ a vzhledem k blížícímu se začátku školního roku, vyhlásili sbírku školních potřeb pro děti a studenty uvedeného dětského domova. Nákupní košíky se plnily sešity, psacími pery, barvami, složkami, aktovkami,… , a na konci prázdnin si pro vše přijeli dětští i dospěláčtí zástupci domova. Přijeli sice větším autem, ale vše se do něj nevešlo, proto pomáhala s převozem i paní manažerka. V domově se rozdělily nejen školní potřeby, ale také prací, čistící a hygienické potřeby, které věnovalo samo Tesco.

Obrovské díky patří všem zákazníkům, kteří náš dětský domov podpořili a hlavně zaměstnancům Hypermarketu Tesco UH za obrovskou podporu.

Děkují malí, větší i ti největší z Dětského domova Uherský Ostroh