Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Vánoční trhy

13.12.2014 00:00

Už jste navštívili nějaký vánoční trh?  Sváteční nálada, vůně všech možných pochoutek, koledy a hlavně spousta krásných věcí, které potěší oči a především srdíčko.  A tak se nedivte, že na těchto jarmarcích potkáte i nás – děti z Dětského domova v Uherském Ostrohu.

            I my totiž máme šikovné ruce a rádi se pochlubíme svými výrobky, jejichž přípravu zahajujeme již někdy v září. Využíváme nejrůznější materiály, nejraději však pracujeme s těmi přírodními – juta, ovčí rouno, sisal, makovice, bavlněné látky, ořechové skořápky, … Větvičky přetváříme do podoby svícnů, andělíčků, vánočních stromečků, zápichů a spousty dalších nejrůznějších ozdob.

            A proto jste nás mohli potkat tradičně na vánočních trzích ve Starém Městě, Uherském Hradišti nebo doma v Uherském Ostrohu. Možná jste si od nás odnesli maličkost pro radost svoji, či někoho z blízkých. Některé z nich pocestují i do ciziny. Mnozí z vás se u nás zastavují pravidelně a hlásí se k nám jako ke starým známým. Věřte, že Vaše slova chvály a poděkování jsou zase pro nás krásným vánočním dárkem.

Děti z Dětského domova Uherský Ostroh

Fotky: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Vanocni_trhy_v_Uherskem_Hradisti_13._12._2014/