Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Vánoční dílničky v Knihovně BBB v Uh. Hradišti

29.11.2014 00:00

V sobotu 29. listopadu 2014 se v Knihovně Bedřicha Beneše Buchlovana v Uherském Hradišti  konala tradiční akce „Den pro dětskou knihu“. Akci doprovázely vánoční dílničky, aby zpříjemnily předvánoční těšení hlavně těch nejmenších. Minulý rok se našim dětem na dílničkách velmi líbilo a dařilo, proto byly pozvány knihovnicemi dětského oddělení Hankou Hanáčkovou a Mirkou Čápovou i letos. Přemýšleli jsme, jakým výrobkem návštěvníkům udělat radost. Zvítězil jeden z mnoha „symbolů“ Vánoc, a to anděl. Letos děti připravily pro malé i větší návštěvníky knihovny andělíčky z bílé samotvrdnoucí hmoty.

Natálie, Diana, Marie, Daniela a teta Sylva se vydaly v sobotu ráno do Uherského Hradiště. Po přivítání s milými knihovnicemi si přichystaly veškeré pomůcky ke zdobení andělíčků především různé třpytky, které už samy o sobě děti lákají. U stolečku se vystřídala spousta malých i větších návštěvníků, kterým se děvčata věnovala. Během konání akce si děti nazdobily a odnesly víc jak 100 třpytivých andělíčků.

Krátký oddech jsme měli ve chvíli, kdy se děti usadily k pohádce Divadla Brod – „Pohádky pro muchomůrku červenou“ a vystoupení folklorního souboru Hradišťánek.

Děkujeme pracovnicím knihovny za pozvání a jejich milé přijetí. Jsme rádi, že jsme mohli zpříjemnit mnoha dětem i dospělým přicházející adventní čas.

Teta Sylva + Natálie, Diana, Marie, Daniela – Dětský domov Uherský Ostroh

Fotky: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Dilnicky_v_Knihovne_BBB_UH_-_29._11._2014/