Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Slavata Triatlon Tour

19.06.2014 00:00

Již po několikáté jsme se přihlásili na triatlon našeho kamaráda Tomáše Slavaty, tentokrát pod novým názvem SLAVATA TRIATLON TOUR 2014. Změn bylo několik - nejen název akce, ale také místo akce. Dříve se sportovní klání konalo ve Zlíně, letos poprvé v Otrokovicích na Štěrkovišti. Změnila se také pravidla - kolo vyhrál vylosovaný účastník. Děti však o své odměny nepřišly, na "bedně" se rozdalo velké množství cen.

Se závodníky z jiných dětských domovů jsme se v pohodě zdravili, své soupeře prostě známe z uplynulých let. Byla nám přidělena startovní čísla a každé dítě dostalo lístek do losování o kola.  Moc jsme dnes nefrajeřili, spíše jsme byli nervózní a mnozí jsme dopředu hlásili, že to nezvládneme. Do závodu dala většina z nás všechny síly.

Nakonec jsme byli hodně úspěšní. Tomášovi unikly stupně vítězů o vlásek. Radost si dnes udělala Jiřina s Lukášem, kteří přesto, že na favority nevypadali, skončili na stupních vítězů - Jiřina 2., Lukáš 3. Tradičně zářila Marie a Martin -  1., zahanbit se nenechala Natálie - 2., ale neztratili se ani Michalové. Pavel Malík byl před startem silně nervózní, a když se mu nedařilo, závod vypustil L Nejméně se dařilo Veronice a Janovi, ale bojovali. Jan měl dnes navíc šťastný den - stal se jedním z vylosovaných výherců kola. Děti z prvních tří míst dostali  odměny. Ostatním příjemnily den sladkosti, ovoce a hlavně nanuky.

Tomáši DÍKY a příští rok zase přijedeme!

děcka z Ostroha


Foto: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Slavata_Triatlon_Tour_19.06.2014/