Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Regionální turnaj malé kopané dětí a mládeže dětských domovů 2011

01.05.2011 20:03

Každoročně na počátku jara pořádá Dětský domov Uherský Ostroh regionální turnaj malé kopané dětí a mládeže dětských domovů. Ne jinak tomu bylo poslední aprílovou sobotu ve sportovním areálu města Uherské Hradiště, vedle svatostánku všech fotbalových fandů Městského fotbalového stadionu Miroslava Valenty sen. Sjelo se sem 6 týmů dětských domovů - pořádající DD Uherský Ostroh, DD Hodonín, DD Strážnice, DD a ZŠ Vizovice, DD Zašová a DD Kroměříž. Polovina týmů využila možnosti pravidel, a proto se mezi hrajícími kluky objevila i děvčata, a byla výborná ! Napínavé souboje a umístění v základních skupinách rozhodly o postupujících do bojů o medaile.

Nejlepší hráčkou turnaje byla vyhlášena Kristýna Zetková z DD Zašová, které se podařilo v zápase o 5.- 6. místo vstřelit soupeřům z DD Kroměříž hned 4 branky. Titul „krále střelců“ si vystřílel Erik Polák z pořádajícího DD Uh. Ostroh, s počtem 9 vstřelených branek ve 4 zápasech; nejlepším brankářem byl vyhlášen Lukáš Borkovec opět u pořádajícího týmu týmu, který za svá záda během turnaje nepustil ani jeden míč. Nejmladšího hráče přivezli z DD Hodonín.

Po vyrovnaných výkonech ve všech utkáních se nakonec podařilo obhájit prvenství týmu z pořádajícího Dětského domova Uherský Ostroh, když v napínavém finálovém utkání porazil tým DD Hodonín 3:0. Na 3. místě se pak umístilo družstvo sportovců – fotbalistů z DD Strážnice, 4. až 6. příčku obsadily týmy DD a ZŠ Vizovice, DD Zašová a DD Kroměříž. Vítězové obdrželi kromě diplomů a medailí také věcné ceny v podobě sportovních potřeb a vybavení, které využijí při svých sportovních aktivitách.

Všem účastníkům patří velké poděkování za úžasné sportovní výkony a skvělou fotbalovou atmosféru.