Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Regionální sportovní hry dětí a mládeže dětských domovů 2007

10.05.2007 10:10

Uplynul rok a den a uherskoostrožský dětský domov si pozval své kamarády, přátele a známé z dětských domovů kraje Jihomoravského, části kraje Vysočina, Olomouc a svého domácího kraje Zlínského a uspořádal opět lehkoatletické soutěže, tentokrát v krásném sportovním prostředí atletického stadionu v Uh. Hradišti. Vypsány byly kategorie pro děvčata a chlapce od nejmladších až po dorost. Děti sprintovaly na 60m, běhaly 800m a 1500m, skákaly do výšky i dálky, házely granátem, vrhaly koulí (někteří i škaredými pohledy po špatném pokuse), na závěr si vyzkoušely i závod štafet.

Kdo vůbec soutěžil ? Holky a kluci z Diagnostického ústavu Brno, Dětského domova Strážnice, Bojkovic, Uh. Hradiště, Zlína – Lazů, Mikulova, Liptálu, Hodonína, Kroměříže, Val. Meziříčí, Uh. Ostrohu a Dětského domova se školou z Moravského Krumlova.

Dětský domov Uherský Ostroh si závody zorganizoval, absolvoval a také vyhrál. BLAHOPŘEJEME !

Kdybyste se však přišli na závodníky podívat, tak, jak to udělaly děti ze speciální školy Šafaříkovy ulice v UH, zjistili byste, že vlastně vyhráli všichni. Děti se prezentovaly spoustou skvělých výkonů, spoustou úsměvů a do toho jim po celý den krásně svítilo sluníčko.

Výsledky

reg.kolo.vysledky.07.xls (111,5 kB)

Zdroj: www.zkola.cz