Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Plavecké závody dětí dětských domovů

18.03.2006 09:13

V sobotu 18. března 2006 si dali v Krytém bazéně Uherského Hradiště dostaveníčko zástupci dvanácti dětských domovů (Uh. Ostroh, Uh. Hradiště, Bojkovice, Kroměříž, Zlín, Liptál, Valašské Klobouky, Strážnice, Hodonín, Olomouc, Opava, Přerov), aby zde změřili své síly v plaveckých disciplinách.

Celou sportovní akci pořádal Dětský domov Uherské Hradiště. Reprezentanti Dětského domova Uherský Ostroh se v silné konkurenci úplně neztratili a obsadili i místa na “bedně“. Předstartovní horečka byla obrovská, zuby cvakaly, tělo neposlouchalo… Vše se změnilo skokem do vody, kde se z nervózních tvorečků stávali praví bojovníci.

Nejlépe si vedla Lucka Lexová, která svým výkonem obsadila stříbrnou příčku. Byla tak nadšená, že objímala všechny kolemjdoucí a svému umístění nechtěla věřit ještě dlouho po závodech.

Třetí, tedy bronzová umístění, si vybojovala Monika Bilinská, Petr Škárka a Evžen Bělák. Dá se říci, že to byly jistoty ověřené v minulých letech. Nejvíce obsazené jsme měli „bramborové“ medaile – Mirek Vavřík, Erik Polák, Katka Němečková, Staňa Betyár a ještě jednou Evžen Bělák. Své zastoupení jsme měli i na pátém, šestém, sedmém, osmém, devátém a jedenáctém místě.

Největšího našeho úspěchu jsme se dočkali v hvězdném závodě vychovatelů, kdy František Juřička stylem „přišel, viděl, zvítězil“ již třetí rok po sobě závod vyhrál. Blahopřejeme! Po celou dobu závodů byla v bazéně skvělá, bouřlivá atmosféra.

Moc děkujeme organizátorům – pracovníkům Dětského domova Uh. Hradiště, jejich přátelům a rodinným příslušníkům – za skvělé sobotní dopoledne a již nyní se těšíme na příští rok.