Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Pétanque

31.08.2014 00:00

Do konce prázdnin už chyběly pouze hodiny, minuty,..., a proto se vedení a výbor Pétanque Buchlovice rozhodl opět uspořádat netradiční, dětský turnaj. Dobrá duše turnaje Jaruška Sonntagová, společně se svým manželem Jirkou, pozvali na hřiště do Buchlovic děcka z Uherskoostrožského dětského domova a holky ze sociálních ústavů z Medlovic a Velehradu. I když předpověď počasí nebyla nijak optimistická, všichni pozvaní přijeli s úsměvy na rtech, s odhodláním uhrát co nejlepší výsledky. A podařilo se. Děti i dospělí se rozlosovali do čtyř skupin, kde hrál každý s každým. Pořadí ve skupinách určilo pořadí, které si ještě účastníci potvrdili dalšími zápasy. Jednotlivé hry rozhodoval Jirka s Mirkem, nad regulérností soutěže bdělo přísné oko prezidentky klubu Aleny Horákové.

Poslední
zápasy rozhodly o konečném pořadí. První místo pro sebe ukořistila Natálie, následována Lukášem a Michalem. Další místa pak patří Veronice, Dianě, Jiřině, Honzovi, Marii a Daniele. Spoustu úžasných cen dětem věnovala Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra. DĚKUJEME.

Mezi soutěžemi si děti doplňovaly energii připraveným občerstvením, poctivě dodržovaly pitný režim limonádami, sladkosti se na ně usmívaly ze všech stran.

Přišel čas rozloučení. Všichni jsme si popřáli co nejpříjemnější start do nového školního roku a rozjeli jsme se domů.

Jaruško, Jirko, Ali, Mirku a další pomocníci, moc a moc děkujeme a příští rok se těšíme NASHLEDANOU.


Fotky: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Konec_prazdnin_-_petanque_31.8.2014/