Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Nejmilejší koncert Znojmo 2018

05.04.2018 00:00

Už po několikáté vyrazil dětský domov Uherský Ostroh na Nejmilejší koncert, který se tentokrát konal ve Znojmě v Konferenčním a společenském centru Dukla.

Vyrazili jsme ve čtvrtek 5. 4. 2018 už brzy ráno na zdlouhavou a náročnou cestu vlakem, kterou nám komplikovalo značné množství dopravních omezení. I přesto jsme se na místo určení dopravili včas, bez problémů a s dobrou náladou. Po příjezdu, vřelém přivítání s organizátory a slavnostním zahájení mohl 27. ročník Nejmilejšího koncertu odstartovat.

Během celého dne se na pódiu vystřídalo přes šestnáct dětských domovů. Jako první se nám představila kategorie pěvecká, v další části se soutěžící předvedli v literárně - dramatickém oboru a jako poslední následovala oblast taneční, ve které byl náš dětský domov zastoupen dvěma soutěžními skupinami mladších a starších dětí. V našem týmu panovala velká nervozita, protože většina vystupujících dětí neměla možnost takovou akci ještě nikdy zažít. I přesto všichni tanečníci svá vystoupení zvládli s přehledem a z pódia odcházeli s bouřlivým potleskem. I když jsme do celostátního kola nepostoupili, vůbec nám to nevadí. Vzpomínkou na příjemně strávený den nám budou drobné dárečky od pořádajícího dětského domova.

Tety Štěpánka a Pavlína