Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

MALOVALI JSME NA PLOT

16.05.2015 00:00

Zub času a povětrnostní podmínky se podepsaly na malbách na plotě dětského domova, a proto bylo vhodné a nutné je obměnit. V sobotu 16. května se sešla devatenáctka holek a kluků a dala se do díla. Všichni byli výborně připraveni, práce jim šla skvěle od ruky. Aby to nebylo jen tak nějaké „malování“, byla z akce soutěž s malujícími soutěžícími, odbornou porotou ve složení Mgr. Marta Eibensteinerová a Mgr. Zdeněk Gajdoš, cenami, odměnami, pohoštěním, písničkou. Když někteří soutěžící byli s prací hotovi dříve, než stanovil časový limit, mohl si ještě pomalovat darované boty. Což také mohli všichni příchozí a obdivovatelé umění.

A jak to všechno dopadlo? Nejmladší kategorii ovládla hned čtveřice děvčátek – Viktorka a Valérka Pokorné, Angela Vavreková a Daniela Rohanová. Jejich kresby předčily i dílka starší kategorie. V kategorii do 14-i let si palmu vítězství, vlastně dort se sladkou patelou barev, odnesla Maruška Rohanová, následována Natálkou Nižinskou a Karolínou Procházkovou. Nejstarší kategorii ovládla Veronika Zajícová s Kamilou Stuchlíkovou a Kateřinou Pagáčovou.

Ceny jsou rozdány, končíme. DĚKUJEME za účast všem zástupcům ZUŠ UO, ZŠ UO, DD UO a DD Strážnice, porotě, organizátorům a také podporovatelům – COLORLAK Staré Město a Nadace SYNOT, bez nichž by se úžasná akce nekonala.

A že jste u nás nebyli a vůbec si neumíte představit, jak to všechno probíhalo? Podívejte se na fotky: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Malovani_na_plot_16._5._2015/

 

Jana Frühaufová, ředitelka dětského domova