Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

LazOHraní

24.05.2014 00:00

Už když nám přišla pozvánka na LazOHraní, vrtalo nám hlavou, proč je ten nadpis tak zvláštně napsaný... A už brzy po příjezdu bylo vše jasné - přece OH - olympijské hry. Přivítal nás samotný bůh Zeus a byl zapálen olympijský oheň.

A když olympiáda, tak sportovní soutěže. Tentokrát sice neobvyklé, ale o to zábavnější: kolobrrrnda, hod škrpálem, běh do vrchu v hasičské výstroji, opičárna a pak relaxace při lovu ryb. Všichni účastníci ze sedmi dětských domovů makali naplno a výkony byly výborné. A přestože šlo o vítězství, soutěžilo se s úsměvem a v duchu fair play. Po sportovních výkonech jsme se seznámili se základy sokolnictví a obdivovali umění žonglérů. Už jste drželi poštolku, nebo žonglovali s talíři a kužely? No, my jsme si to mohli vyzkoušet a vůbec se nám nechtělo končit.

Ale to už nás čekalo vyhlašování výsledků. I když jsme se snažili, nestačili jsme letos na děti z Dětských domovů v Liptále a Uherském Hradišti. Ale protože nám paní ředitelka Dětského domova s Mateřskou, Základní a Praktickou školou ve Zlíně Lazech Mgr. Gavendová slíbila další ročníky, už teď se moc těšíme a potrénujeme.

Děkujeme všem tetám a strejdům za uspořádání tak báječného odpoledne a přejeme jim, aby se jim všechno dařilo stejně tak dobře jako LazOHraní.

Teta Lenka a děti DD UO

Odkaz na fotografie: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/LazOHrani_Zlin_24.5.2014/