Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Florbal ve Strážnici

28.03.2015 00:00

Dětský domov ve Strážnici opět pořádal turnaj ve florbale a nás, jako nejbližší sousedy samozřejmě pozval. Asi jako každoročně si pořadatelé mysleli, že je neohrozíme a budeme jen do počtu, ale tentokrát se přepočítali J

Ale všechno popořádku.

Na florbalový turnaj se sjeli zástupci 7 dětských domovů z Jihomoravského a Zlínského kraje a měli možnost změřit své síly. Všechna družstva byla rozlosována do skupin, ve kterých probíhaly nemilosrdné boje. Vše doprovázela sportovní nálada, povzbuzování a napětí, kdo bude vítězem. Rozhodčí z řad nejlepších odborníků pískali spravedlivě a nic jim neuniklo.

Že není florbal jen mužskou doménou, dokázalo několik děvčat, která podala vynikající výkon.

Krásný, zlatý pohár si nakonec odvezl DD Hodonín, stříbro DD Vizovice a DD Uherský Ostroh se nenechal zahanbit, v posledním zápase porazil pořadatele a získal bronzovou medaili.

Pořádajícímu Dětskému domovu ve Strážnici děkujeme za pozvání, skvělou organizaci a odměny. Už teď se těšíme na další ročník.

A kdo nás reprezentoval? Maruška s Natálií, Honzík v bráně, Pavel, Michal, Milan, hlasivkami pomáhala Mirka a teta Iveta.

 

https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Straznice_-_turnaj_ve_florbale_28._3._2015/