Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Bowling s C4C a hvězdami TV Nova

29.03.2009 22:58
Děti dětských domovů především Zlínského kraje se sešly v Brně v Olympii na bowlingu.

Setkání s hvězdami TV Nova uspořádal velký kamarád dětí Václav Čermák z C4C a na akci si pozval Markétu Fialovou, Karla Voříška, Dalibora Gondíka, Petra Vágnera, Lenku Zahradníkovou, Martu Ondráčkovou, Mirka Vaďuru, Pavla Svobodu, Leoše Mareše a Ljubu Krbovou. Uvedení protagonisté se stali kapitány týmů, který si vylosovali s přítomných dětí.

Po losování nastal nelítostný boj, snaha všech byla obrovská. Vzdechy nadšení při úspěšných hodech, povzbuzování, hecování, ale i drobné slzy zklamání při neúspěších. Kapitáni zvládli bravurně úkoly – povzbuzovali, pomáhali, radili, hecovali. Po vyčerpávajících bojích následoval kulturní program dětí z DD Bojkovice, kteří předvedli hru na bonga. Po kulturním programu proběhla autogramiáda a fotografování. Úplný závěr byl ve znamení rozhovorů  před kamerami TV Nova.

A kdo vůbec vyhrál ? Jak  poznamenal i moderátor dne, vítězi jsou vlastně všichni, zvítězil boj fair play, hezký úsměv a dobrá nálada a právě o to šlo všem organizátorům a celebritám v roli kapitánů. My můžeme jenom poděkovat a těšit se na další krásné akce jako byla tato.

Zdroj: www.zkola.cz