Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

13. ročník regionálního kola turnaje v malé kopané dětí a mládeže dětských domovů

28.04.2013 18:09

V sobotu 27. 4. 2013 proběhl na Sportovištích města Uherského Hradiště další, již 13. ročník turnaje v malé kopané, na který jsou zvány dětské domovy a další školská zařízení v působnosti DDÚ Brno. Pořadatel je třináct let stejný – Dětský domov Uherský Ostroh.

Letos se sešlo 6 týmů dětských domovů z okolních regionů, a to pořádající Uherský Ostroh, dále Hodonín, Strážnice, Zašová, Bojkovice a loňští vítězové a držitelé putovního poháru pro vítěze, Náměšť nad Oslavou.

Již v základních skupinách proběhly napínavé souboje, které rozhodly o postupujících do dalších bojů.

Po vyrovnaných výkonech ve všech utkáních nakonec zvítězil tým z Dětského domova v Hodoníně a převzal z rukou kapitána loňských vítězů z DD Náměšť n. Oslavou putovní pohár, o který se mladí fotbalisté a fotbalistky za rok znovu utkají. Na 2. místě se umístil tým DD Zašová a 3. příčku obsadili loňští vítězové z Náměště nad Oslavou.

Nejlepší hráčkou turnaje byla po zásluze vyhlášena 12letá Michaela Ševčíková z DD Bojkovice, která se i v chlapecké konkurenci dokázala prosadit a střílet soupeřům branky.Titul „Krále střelců“ si vystřílel David Pejsar z DD Náměšť nad Oslavou s počtem 20 vstřelených branek ve 4 zápasech a  nejlepším brankářem byl vyhlášen Lubomír Polák z DD Hodonín, který za svá záda během turnaje pustil  pouze jeden jediný gól. Vítězové obdrželi kromě diplomů a medailí také věcné ceny v podobě sportovních potřeb a vybavení, které využijí při svých sportovních aktivitách.

Nezbývá než poděkovat všem, kteří se této akci podíleli, za příjemně strávené dopoledne a těšit se na příští rok, až se zase pustíme do zápolení o putovní pohár.