Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Tenisový den ve Zlíně

30.05.2014 00:00

Nevěřili jsme vlastním uším, když paní ředitelce zatelefonoval pan Jan Čada a nabídl účast na tenisovém dni ve Zlíně. Samozřejmě jsme se začali chovat vzorně, plnili úkoly ještě dříve, než byly vysloveny, no prostě jsme se chtěli vejít do nominační sestavy (auta nejsou nafukovací). A vyšlo to :-) Vyjeli jsme z Uherského Ostrohu směr Zlín - Vršava. Tady nás již očekávali otec a syn Čadové, prezident tenisového klubu Mgr. Milan Kalus a profesionální trenér s trenérkou a spousta připravených úkolů. Tenis v domově skoro vůbec nehrajeme, takže jsme byli plni očekávání, jak se nám bude dařit. Ale nejprve jsme se museli utkat s časem v rychlostní soutěži. Abychom si chvilku odpočinuli po vydaném výkonu, občerstvili jsme se ovocem z firmy Tekoo a přesunuli na hřiště za policejním psem. Ten nám předvedl své kulišárny a také odchytil pachatele. A to už část dětí pinkala s raketami a míčky a my se ještě kochali policejní motorkou. Už to vypadalo, že na ní někteří odjedou do domova, ale nastala výměna skupin a my nastoupili na dvorec. Skoro všem pinkání přes síť škol, ale nejšikovnější byl stejně trenér.

Čas se naplnil, my se opět občerstvili, za předvedené výkony jsme dostali odměny a ta největší odměna nás ale teprve čekala. Od organizátorů jsme dostali volný vstup do Galaxie a po rozloučení se všemi jsme šli řádit.

Domů nás paní ředitelka a strýc František přivezli spící, jen jsme se osprchovali, povečeři a zalehli. Další z úžasných dnů byl za námi. Děkujeme :-)


Foto: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Tenisove_dny_detsky_den_s_ovocem_30.5.2014/