Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Brännball v Kroměříži

04.11.2013 08:32

Že nevíte, co je to brännball? Brännball, neboli „spálený míč“ je kolektivní pálkovací hra, která pochází ze Švédska. Pokud znáte softball, nebo baseball, pak přidejte více dynamičnosti a už víte, co je brännball.
Ale žádné obavy, míče byly páleny pouze obrazně. J

Nabídku zahrát si tuto zajímavou a hlavně velmi napínavou hru jsme dostali z dětského domova v Kroměříži. A nebyla to jen tak obyčejná hra. Konal se totiž už devátý ročník turnaje dětských domovů v Brännballu a nutno dodat, že se opravdu vydařil. Pořadatelé a hostitelé z dětského domova Kroměříž, kteří mají v této sportovní oblasti bohaté zkušenosti, připravili nejen pro děti, ale i pro dospělé den plný napínavé, přesto pohodové atmosféry.
Naše děti Pavel, Michal, Natálie, Michal J., Martin, Jan, Katka a Veronika se zapojily do hry a soutěžení velmi zodpovědně a hrály, co jim síly stačily. A divili byste se, kolik té síly mají! I do posledního zápasu vložily všechnu bojovnost a nadšení.
Přestože naše družstvo na medailovou pozici nedosáhlo, odneslo si kromě diplomu nezapomenutelné zážitky a touhu zkusit si zasoutěžit znovu. A abychom nezapomněli, jednoho vítězství jsme si přeci jen dosáhli.
Naše Kateřina se stala Miss turnaje. J Katko gratulujeme! J

Závěrem bychom chtěli velmi poděkovat všem z dětského domova Kroměříž, popřát všechno dobré a ať se ten desátý – jubilejní – ročník vydaří.

Mgr. Bc. Kamila Ringová a děti
Dětský domov Uherský Ostroh