Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Sportovní odpoledne s Hankou Kynychovou

14.09.2012 14:45

 

Nevěřili jsme vlastním očím, když na e-mailové adrese dětského domova přistála pozvánka na sportovní odpoledne s Hankou Kynychovou v Uherském Brodě. Nadšení nabralo vysokých obrátek, hledaly se spoje a hlavně KDO POJEDE ? No přece ti, kteří se v minulých letech s Hankou pravidelně vídali a hlavně „hejbali“ a ještě někdo málo navíc. Nastal vytoužený pátek, nemuselo se uklízet kolem domova, ale vyráželo se na vlakové nádraží, odkud jsme se vláčkem přesunuli do Uherského Brodu, stadion Na Lapači. Tady už čekala spousta dětí z řad veřejnosti i okolních dětských domovů.

S klasickým krátkým zpožděním dorazila Hanka se svým týmem – Kateřinou Fingralovou, Zdeňkem Drdou a dalšími. Po krátkém oficiálním zahájení a přivítání hostů Josefem Kubáníkem se šlo cvičit. Hanka nemusela nikoho přemlouvat, lavina dětí ji obklopila a dávali si pěkně do těla. Cvičení byla prokládána zpěvem Zdeňka Drdy a prezentací sestav klubů aerobiku. Dvě hodiny cvičení utekly jako voda, nastalo loučení. Hanka si našla chvilku na krátké povídání se známými dětmi i tetami, sdělila aktuality ke svému projektu a vzájemně si všichni slíbili, že se potkají po roce opět v Praze.

Moc a moc děkujeme organizátorům za skvělou myšlenku uspořádání setkání právě s Hankou Kynychovou, která je pro spoustu dětí v dětských domovech velkým vzorem.

Mgr. Jana Frühaufová, řed DD UO

Zdroj a fotky