Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Děti dětských domovů Zlínského kraje soutěžily ve stolním tenise

08.02.2007 12:18

Pololetních prázdnin využily děti dětských domovů Zlínského kraje již tradičně ke sportování. Organizátoři – Dětský domov Uherský Ostroh – vyzval všechny k soubojům ve stolním tenise, u zelených stolů. Do tělocvičny Gymnázia v Uherském Hradišti se přijela představit družstva z Valašského Meziříčí (s vychovatelem), Liptálu (s vychovatelem), Kroměříže (s vychovatelem), Uherského Hradiště (s vychovatelkou), Zlína Lazů ( s vychovatelem), Strážnice ( s ředitelkou) a „domácího“ Uherského Ostrohu ( se čtyřmi vychovateli). Záměrně uvádím, s kým děti přijely, poněvadž se snad začíná blýskat na lepší časy a profese „vychovatel“ nebude již ohroženým druhem.

Ale pokračujme dále. Chřipka skolila borce z Bojkovice a Smoliny, tudíž nedorazili a i tak nás bylo více než dost. Turnaj ve stolním tenise se odehrával na šesti stolech, u něhož byl vždy delegován jeden rozhodčí. Nejvíce „práce“ bylo s kategorií starších žáků a dorostenců, u nichž byla vidět dostupnost daného sportu a chuť se předvést. Chlapci byli rozděleni do skupin, kde hrál každý s každým a teprve počet bodů stanovil semifinalisty a finalisty. Jak kdo dopadl se můžete dočíst v přiložených tabulkách.

Moc chci poděkovat vedení uherskohradišťského gymnázia, které nám zapůjčilo tělocvičnu i s potřebným zázemím. Dále všem zúčastněným, kteří podávali skvělé výkony a také vychovatelům, že s dětmi přijeli a zúčastnili se s nimi smysluplné prázdninové zábavy.

Zdroj: www.zkola.cz